PROVJERITE
vozac
anketa
provjera znanja
alkotest
PROCITAJTE
ALKOHOL

Naočale za oslabljivanje osjetila - simulacija pijanosti
Zaposlenici Laki start d.o.o. iz Zagreba 9. travnja 2007. godine proveli su svake hvale vrijednu akciju. Na poligonu autoškole predstavili su po prvi puta u Hrvatskoj specijalne naočale za simulaciju pijanosti.

Sve je veći broj vozača koji kojima se mijenjaju stavovi prema konzumiranju alkohola i vožnji. Kod jednih zasigurno zbog zakonskih zabrana, a kod drugih zbog visokih kazni za vožnju pod utjecajem alkohola.
Priredio: Nenad Zuber

Vožnja visokog rizika - vožnja pod utjecajem alkohola
Vožnja pod utjecajem alkohola društveno je neprihvatljiva! Neke analize stručnjaka upozoravaju da već 0,2 promila alkohola u krvi ima nepovoljan utjecaj na vožnju i ponašanje vozača.
Priredio: Nenad Zuber

Pijenje alkohola nije pojava modernoga svijeta. Povijesni izvori (crteži na zidovima, keramici, staklu, slike starih majstora i drugi) prepuni su dokaza o pijenju. Užitci pijenja, blagotvorno pa i ljekovito djelovanje, kao i štetne posljedice, poznate su odavna.
Priredio: Nenad Zuber

Dozvoljene količine alkohola
Promjene u zakonskom ograničenju količine alkohola prilikom vožnje u europskim zemljama od 1990. godine
Priredio: Nenad Zuber

Ukoliko ste konzumirali alkohol, prije no što sjednete za upravljač učinite ovaj računalni alkotest kako bi saznali približnu koncentraciju alkohola u organizmu i koje bi to posljedice moglo imati !!
Priredio: Vladimir Benceković

POGLEDAJTE

PROMISLITE
invalidne osobe

poruka
SIGURNO VOZITI
ZANIMLJIVOSTI
Jeste li znali
Crtice iz prošlosti
Ideje
Autorska prava © sigurno-voziti.net 2002 - 2019. godine. Sva prava pridržana.