PROVJERITE
vozac
anketa
provjera znanja
alkotest
PROCITAJTE
O NAMA

Stranice uređuju


Urednici
Mr. sc. Nenad Zuber, dipl.inž.
Vladimir Benceković, dipl.inž.
Studenoga 2008. godine
Motivirani rezultatima i zainteresirani istraživanjem  o agresivnosti vozača, a na temelju ankete objavljene na našoj web stranici, produkcija Casus multimedia je snimila prilog o agresiji u prometu kao medicinskom fenomenu, za Ekran zdravstva – emisiju koja se emitirala krajem studenoga i reprizirala početkom prosinca na Otvorenoj televiziji. U emisiji su nastupili Nenad Zuber i Zlatko Bočkal. Emisija OTV-e emitirana je na petnaest lokalnih TV postaja u RH.
OTV

Travnja 2008. godine
pulaparkingPočetkom godine Pula parking d.o.o. iz Pule izdaje korisnu publikaciju „Parkiranje, Promet, Ponašanje, Propisi, Pravila“ u nakladi od 1000 primjeraka. U brošuri je korišteno trinaest tekstova autora Vladimira Bencekovića i Nenada Zubera s naših web stranica i sadržaji iz pet stalnih rubrika.  Predgovor za ovo, prvo izdanje napisao je Nenad Zuber.

Svibnja 2007. godine
Na traženje velikog broja slušatelja, gospodin Ante Bekić 14. lipnja 2007. godine ponavlja radijsku emisiju "Znanja i spoznaje" s temom - Što je to agresivnost u prometu.
O ovom suvremenom fenomenu u prometu i interakciji biološko-psihološko-socioloških čimbenika koji dovode do agresivnog ponašanja govorili su dr. Dubravka Kocijan-Hercigonja, mr.sc. Nenad Zuber i Zlatko Bočkal, dipl. psiholog.

Svibnja 2006. godine
Potaknuti našom anketom "Jesam li agresivan vozač" i rezultatima objavljenim na našoj stranici pozvani smo u dvosatnu radio emisiju Hrvatskog radija, prvoga programa „Znanja i spoznaje“ urednika i voditelja gospodina Ante Bekića. Gost u emisiji, osim mr. sc. Nenada Zubera bio je i prof. dr. sc. Vladimir Gruden. Tema emisije vječna je i interesantna tema vezana za promet: "Agresivnost u prometu"

Ožujka 2006. godine
Nacionalna i sveučilišna knjižnica pobire, bibliografski obrađuje i arhivira naše web-stranice kao obvezni primjerak hrvatskih mrežnih publikacija. Publikacije objavljene na internetu predstavljaju važan dio suvremene kulturne baštine.
Kako bi prikupila i zaštitila taj dio hrvatske nakladničke produkcije, Nacionalna i sveučilišna knjižnica uspostavila je sa Sveučilišnim računskim centrom Digitalni arhiv hrvatskih mrežnih publikacija. Mrežna građa arhivirana u Digitalnom arhivu predstavlja dio fonda Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Ožujka 2006. godine

Nakon obrade rezulteta ankete o agresivnoj vožnji i objave na našoj stranici, "Jutarnji list" prenosi rezultate ankete.


Svibnja 2005. godine

Gospođica Alisa Kolarić, zainteresirana temom agresivne vožnje i anketom na našoj stranici objavljuje u "Jutarnjem listu" clanak u kojem spominje naše istraživanje, nakon cega posjet našoj stranici znatno raste, a velik broj posjetitelja stranice ispunjava anketu.


Na portalu "Internet Monitora" i u "Glasu Slavonije" od 11. svibnja 2005. godine objavljuje se također ova očito atraktivna tema o agresivnoj vožnji i naša anketa.


Na nov@ TV u srijedu, 11. svibnja 2005. u emisiji "U SRIDU" u rubrici: Streljana prodiskutirana je tema "Koliko su hrvatski vozači agresivni".


Travnja 2005. godine
Početkom travnja mjeseca, naša anketa o agresivnoj vožnji konačno je na stranici.

Ožujka 2005. godine
Od nakladnika lista vozač.info zamoljeni smo za korištenje više tekstova s naše stranice u njihovom informativnom časopisu za vozače.

Prosinca 2004. godine
Osim korisnih savjeta i članaka počinjemo obrađivati teme defenzivne i agresivne vožnje. Priredili smo prvu anketu o agresivnoj vožnji kao podlogu za istraživanje "Koliko su agresivni naši vozači".

Listopada 2004. godine
Trudimo se napisati što više korisnih tekstova. Knjiga gostiju i pisma uredniku pokazuju sve veći interes posjetitelja naše stranice. Kontaktiraju nas studenti Fakulteta prometnih znanosti, maturanti srednje Prometne škole, ali i drugi, kojima su naši tekstovi interesantni i korisni.

Travnja 2004.godine

U časopisu PC CHIP br. 107 naše stranice dobile su ocjenu WEB MJESECA, prvo javno priznanje i pohvala za naš rad.


Studenoga 2003.godine
Radimo potpuni redesign naših stranica. Uradak objavljujemo prvih dana 2004. godine. U designu stranice malo nam je pomogla i naša Snježana i MGM studio novel.

Prosinca 2002. godine
Cijela stvar nam se dopala pa zakupljujemo domenu www.sigurno-voziti.net

Siječnja 2002.godine
Organizirali naš site na besplatnoj domeni www.sigurno-voziti.tk

Studenoga 2001.godine
Vladimir Benceković,
dipl. inž.
Srđan Cvikić, student Mr. sc.
Nenad Zuber, dipl.inž.
Ivan Smoljan, prof
Vladimiru je palo na pamet iskušati se u izradi WEB stranica, odabrao je temu iz svoje struke, zamislio okvirni sadržaj stranica.
Srđan je morao osmisliti kako sve te zamisli pretočiti u internetsku zbilju.
Nenad je odmah shvatio kako je to nova mogućnost za prikaz ideja, prijedloga i rješenja iz svakodnevnog posla.
Profesor nas je podržao i priključio se svojim prilozima.

Zamolili smo još nekoliko kolega za priloge i u dugim zimskim noćima sklepali naše prve WEB stranice.
Željeli smo biti korisni i dati svoj mali doprinos sigurnosti prometa na našim cestama.


POGLEDAJTE

PROMISLITE
invalidne osobe

poruka
SIGURNO VOZITI
ZANIMLJIVOSTI
Jeste li znali
Crtice iz prošlosti
Ideje
Autorska prava © sigurno-voziti.net 2002 - 2019. godine. Sva prava pridržana.