PROVJERITE
vozac
anketa
provjera znanja
alkotest
PROCITAJTE
VREMEPLOV

VREMEPLOV – ILI NOSTALGIJA ZA STARIM (AUTOMOBILSKIM) VREMENIMA

Vjerojatno nema osobe koja se s nostalgijom ne prisjeća starih vremena, u ovome slučaju - događaja, vozila, mjesta, stvari i ljudi povezanih s prometom.
Voljeli bismo da sakupljenim i prikazanim slikama na našim stranicama svi skupa osjetimo „dašak prošlosti“, vidimo nešto što nismo nikada, da se prisjetimo naših starih, možda našega djetinjstva, u svakome slučaju prošlih i davno zaboravljenih vremena, nečega čega već odavno nema, ali je nadasve interesantno, zanimljivo i poučno.

POZIV ČITATELJIMA NAŠIH STRANICA! POMOZITE NAM!

Poštovani vjerni čitatelji naših stranica, bila bi nam izuzetna čast i potvrda vaše naklonosti i simpatije za ovu našu rubriku, kada biste nam poslali Vaše stare skenirane fotografije svega što je vezano za temu prometa (stre fotografije Vašega grada, ulica i prometala, slike starih vozačkih dozvola, izvatke iz starih priručnika o osposobljavanju, starih knjiga s tematikom prometa, stare fotografije Vaših obiteljskih vozila,  … ), sve što god mislite da bi bilo lijepo objaviti na Vašim i našim stranicama i da bi to bilo interesantno za druge čitatelje. Poslano ćemo objaviti na stranicama u rubrici VREMEPLOV s Vašim komentarom, godinom kada je fotografija nastala i čak ako želite s Vašim imenom kao donatorom.

POGLEDAJTE

PROMISLITE
invalidne osobe

poruka
SIGURNO VOZITI
ZANIMLJIVOSTI
Jeste li znali
Crtice iz prošlosti
Ideje
Autorska prava © sigurno-voziti.net 2002 - 2019. godine. Sva prava pridržana.