PROVJERITE
vozac
anketa
provjera znanja
alkotest
PROCITAJTE
PROVJERA ZNANJA


Znanje o prometu pretpostavka je sigurnog sudjelovanja u
prometu na cesti

Sva su znanja podložna zaboravu. Dakako, i prometni se propisi vremenom zaboravljaju ili se mijenjaju (učestalim) promjenama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Zato ih stalno treba obnavljati i nadopunjavati. Ono što se nauči u školi vožnje u pravilu je naučeno kako bi se uspješno položio vozački ispit.
Učenje o prometu i odgajanje za sigurno sudjelovanje u prometu – permanentni je proces – dio je cjeloživotnog učenja. To nikako ne smijemo zaboraviti. Zato valja ponavljati, učiti, usvajati sigurnosna pravila, mijenjati pogrešne stavove, stvarati sigurnosne navike.
Ovo shvatite kao malen doprinos upravo tome!

Test znanja

Odaberite test  kojim ćete provjeriti svoja znanja  o prometnim propisima.  Na svako postavljeno pitanje ponuđeno je više odgovora od kojih je najmanje jedan točan. Kliknite lijevom tipkom miša u kućicu ispred predloženog odgovora  za koji smatrate da  je točan. Nakon što  odgovorite na sva pitanja  odaberite “Konačno rješenje”.  Na ekranu će se pojaviti rezultat na koliko ste pitanja točno odgovorili, jeste li zadovoljili ili ne i uputiti Vas na vježbanje, odnosno na ponavljanje zaboravljenih propisa i sigurnosnih pravila

Vježbanje

Odaberite područje  koje želite vježbati. Na svako postavljeno pitanje ponuđeno je više odgovora od kojih je najmanje jedan točan. Kliknite lijevom tipkom miša u kućicu ispred predloženog odgovora  za koji smatrate da  je točan. Nakon klika odmah dobijete informaciju o točnosti odgovora s objašnjenjem.

POGLEDAJTE

PROMISLITE
invalidne osobe

poruka
SIGURNO VOZITI
ZANIMLJIVOSTI
Jeste li znali
Crtice iz prošlosti
Ideje
Autorska prava © sigurno-voziti.net 2002 - 2019. godine. Sva prava pridržana.