PROVJERITE
vozac
anketa
provjera znanja
alkotest
PROCITAJTE
Pitali ste!
N.N.   studeni 2012.
"Poštovani, zovem se N. N. i polaznik sam Visoke policijske škole u Zagrebu, Specijalistički studij kriminalistike, ujedno i policijski službenik Policijske uprave varaždinske. Jedan od predmeta koji izučavamo na navedenom studiju odnosi se na psihologiju agresivnosti. Za zadovoljavanje i pristup ispitu dužan sam sastaviti seminar i prezentaciju, a kao temu odabrao sam Agresivnost u prometu. Volio bi prilikom izlaganje teme, na kraju izlaganja, da malo tema postane zanimljivija, izvršiti testiranje svojih kolega uz pomoć vašeg testa te za isto molim Vaš pristanak i Vašu dozvolu, kao i kriterije bodovanja pitanja koja imate navedena na Vašoj web stranici i raspon bodova i objašnjenje, odnosno značenje dobivenog rezultata.
Unaprijed hvala i ljep pozdrav!"
Odgovorili smo!
Poštovani gospodine N.N.,
prije svega zahvaljujemo Vam što posjećujete naše stranice!

Naravno da možete koristiti naš test agresivnosti, metodologiju i rezultate naših istraživanja.
Sve što radimo na našim stranicama, radimo sa svrhom kako bismo pomogli da sigurnost prometa u našoj zemlji dovedemo na višu razinu. Vjerujemo kako će i Vaš stručni rad uz "našu potporu" doprinijeti tome cilju!

Jedino Vas molimo da tijekom korištenja testa, pisanja Vašega rada i u prezentaciji navedete izvor i autore kako je to uobičajeno u takvim slučajevima.
Želimo Vam puno uspjeha tijekom studija.
Sigurno-voziti
POGLEDAJTE

PROMISLITE
invalidne osobe

poruka
SIGURNO VOZITI
ZANIMLJIVOSTI
Jeste li znali
Crtice iz prošlosti
Ideje
Autorska prava © sigurno-voziti.net 2002 - 2020. godine. Sva prava pridržana.